GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN €50,-

 SPECIALTY COFFEE & PREMIUM TEA

WINKEL IN DEN HAAG

De Winkel

Kali Tengah is een winkel die zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van losse thee en koffiebonen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor aanverwante accessoires, servies en chocola. In de winkel is tevens een schenkerij aanwezig waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of potje thee.
Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops en proeverijen. Kijk hiervoor op onze activiteiten agenda.

Over ons

Marnix (Thee specialist & Barista Level 1) en Marloes (Thee kenner) zijn de trotse eigenaren van Thee en Koffie Winkel Kali Tengah. Het zijn twee gedreven ondernemers die van hun passie voor thee en koffie, hun werk hebben gemaakt. Een droom die uitkwam en gerealiseerd is in de Weimarstraat in Den Haag. Een sfeervolle straat met onder andere het theater ‘De Regentes’, een biologische wijnhandel, groene kapper en ecologische lunchroom.

Bij Kali Tengah vindt u, naast losse thee en koffie van de beste kwaliteit, dus ook twee gepassioneerde ondernemers die u graag alles willen vertellen over de producten. Service en advies staan centraal. Bij Kali Tengah is de klant dus weer eens een keertje ouderwets koning.